For Sale by


www.yachtworld.com/vcij

8551 ML Woudsend
Netherlands

Fax:  +31 514 592626

Contact Seller

1987 Schiphuis Oksewiel (overdekte ligplaats in Terherne)

EUR 39,000 (Listed price: US$42,471)

Oksewiel Terhorne,Netherlands

Photo_1
Photo_2
Photo_3
Photo_4
Photo_5
Photo_6
Photo_7
Photo_8
Photo_9
Photo_10
  • Boat Summary
  • Full Details


Boat Details
Hull Material WoodBeam 4.5 m 


Detailed Specifications
Dimensions
LOA: 12/80 m/cm
Beam: 4/50 m/cm
Maximum Draft: 1/60 m/cm

    
For Sale by

www.yachtworld.com/vcij

8551 ML Woudsend
Netherlands

Fax:  +31 514 592626

Description

Fraai schiphuis in Terhorne Friesland. Beschikbaarheid van een goed geoutilleerde jachtwerf; eventueel onderhoud desgewenst ook op afroep van u elders in de eigen box- mogelijk (herstel werkzaamheden, winterklaar maken). De zeer goed (wind-) beschutte jachthaven biedt voorts een steigerdam met ruime voorzieningen aan elektra en water t.b.v. op- en afstappers, laden/lossen en eigen onderhoudswerkzaamheden Het schiphuis maakt deel uit van een actieve vereniging van eigenaren, die zorg draagt voor alle vormen van onderhoud, buiten en binnen (zoals bijv. het weren van spinnen. Jaarlijkse kosten VVE + onderhoud (2014) Euro 650 per jaar. Daarnaast moet u rekening houden met de jaarlijkse WOZ belasting, waarvoor u een aanslag rechtsreeks van de gemeente krijgt. (ca Euro 65 per jaar)


General features

Other: Voorzien van eigen elektriciteitsaansluiting (met individuele meter) en water. Deur opent met afstandbediening. Invaarhoogte: 3,50 m. Het dak is van asbest. Van toepassing is het Huishoudelijk regelement en het Havenreglement. Uniek door eigen ingang.

Accommodations

Other: Het schiphuizen complex is gesitueerd op een veilige locatie in Terhorne, Friesland. Het schiphuis is gelegen achter een slagboom met beveiligingscamera's. De bij de ingang gesitueerde "poortwoning" van het hoofd van de werkplaats garandeert een extra toezicht. Dit betekent dat ook de op het parkeerterrein gestalde auto's dag en nacht bewaakt worden. Een veilig gevoel, met name als u voor een langere periode aan het varen bent!

Safty

Other: Aankoop van de ligplaats geschiedt via een notaris, die een zogenaamde akte van levering voor het appartementsrecht opmaakt. De prijs is KK. Dat wil zeggen dat de overdrachtsbelasting, de notariskosten en de kosten van het kadaster voor rekening van koper zijn . De overdrachtsbelasting bedraagt 6% van de koopsom. De kosten van de akte van levering en het kadaster ca Euro 1000.

RECOMMENDED ARTICLES